Speciale kenmerken

In-company Training
Om waardevolle werktijd te besparen, vindt de training binnen het bedrijf plaats. De werknemers hoeven niet te reizen naar een instituut.

Intake — Wat houdt een intake in?
De intake is een interview met de trainer en eigenaar van Topaz English,
Suzie Bonner, en wordt voor zo ver mogelijk in het Engels gedaan.
De bedoeling is om het niveau van de cursist en zijn behoeftes vast te stellen.
Het interview kan of face-to-face worden gehouden of telefonisch. Voor elk interview is 30 minuten gereserveerd. Een face-to-face interview duurt meestal tussen 15 en 25 minuten. Een telefonisch interview duurt ongeveer 15 minuten. Het niveau van taalvaardigheid van de cursist wordt bepaald volgens de normen van de Common European Framework of Reference (CEFR).
 
Studio 1-2-1 = Free Intake
Studio 1-2-1 deelnemers krijgen een gratis intake, met een rapport, mits een training wordt geboekt. Als een training niet wordt  geboekt, dan wordt de intake in rekening gebracht.

Gemini & Select Group
Om te zorgen dat deelnemers van deze trainingen van ongeveer hetzelfde niveau zijn, is een intake noodzakelijk. Een rapport met aanbevelingen zal worden geschreven.
(Deze intakes zijn niet gratis.)

Island Hopping / Speedback / Video Sessions
Intake = optioneel.

Training op maat
De training is altijd gericht op de behoeftes van de cursisten. Een ‘Study Programme’ met de inhoud van elke les zal worden opgesteld voor de Studio 1-2-1, Gemini and Select Group trainingen. Er zijn geen kosten verbonden aan het maken en geven van een Study Programme.

Progress
Vooruitgang is bepaald door de trainer. Die beoordeelt hoe effectief de cursist de opdrachten en activiteiten tijdens de training heeft uitgevoerd. Het eindniveau conform de CEFR wordt toegepast en een certificaat verleend (gratis). Als gewenst kan ook, tegen betaling, een evaluatierapport verleend worden.

Post-training Support
Na het volgen van een training, en voor een beperkte periode, mogen de cursisten
Topaz English benaderen als ze vragen hebben m.b.t. de Engelse taal.